welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

donderdag 5 februari 2015

Beter (dan) één vogel...


Vorige week was ik al zo blij dat ik één Kramsvogel zag vliegen, maar nu kan mijn geluk niet meer op! Ik zag een groepje, samen met een aantal Spreeuwen, op een weiland in de polder zitten en kon ze goed bekijken. De Kramsvogels die hier in Nederland overwinteren komen vanuit Rusland en het Zuiden van Scandinavië.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten