welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

vrijdag 13 februari 2015

Jumbo-Jet...

De Knobbelzwaan is één van de grootste watervogels en behoort ook tot de zwaarst vliegende dieren. Zij wegen maar liefst 10 à 12 kg en hebben een spanwijdte tot wel 2,40 m. Het kost een hoop energie om op te stijgen. Door zijn grootte gaat langzaam vliegen hem moeilijk af, hij verliest dan zijn evenwicht. Eenmaal in de lucht stopt hij zijn poten onder zijn staartveren zoals een vliegtuig zijn landingsgestel intrekt en vliegt in één lijn door. Altijd een prachtig gezicht!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten