welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

woensdag 29 juni 2016

Parapente...

 


In de valleien van Massat bij Étang de Lers, zagen we niet alleen koeien. Bij Port de Lers, het startpunt voor het  Paragliden, zat een hele groep mensen, jong en oud maar allemaal alternatief gekleed, bij elkaar om de paragliders, aan te moedigen, te helpen en te bewonderen. Het zag er zo gezellig uit dat we er even bij zijn gaan zitten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten