welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

maandag 27 juni 2016

Voor wat, hoort wat...Terwijl wij op een klein terrasje in het dorpje Bagnols les Bains zaten, liep deze jonge Zwarte Roodstaart brutaal over de weg en op de stoep te schooien. Tja, natuurlijk gooi je dan wat kruimels van je baguette. In ruil voor een paar foto's natuurlijk, dat wel!
 

1 opmerking: