welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

woensdag 15 juni 2016

Mooi rood is niet lelijk...


 
Dit is een mannetjes Kneu. Alleen in de broedperiode is hij zo mooi gekleurd, de rest van het jaar ziet hij er net zo bruin en vaal uit dan de vrouwtjes. De dames zijn wel van de heren te onderscheiden door meer strepen op hun borst. Bij de mannen slijten in het voorjaar de randjes van de bruine borst-en kopveertjes waardoor de karmijnrode kleur naar voren komt.

1 opmerking: