welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

donderdag 16 juni 2016

Vliegbasis...

  
Op het dak van het insectenhotel is het een komen en gaan van allerlei vliegverkeer. Zo ook van de Groene keizersvlieg. Een chique naam voor een doodgewone vlieg. Doodgewoon zeg ik omdat deze vlieg gebruikt wordt bij forensische onderzoeken. De Keizersvlieg is één van de eerste vliegen die  zijn eitjes af op mesthopen en kadavers van dier of mens. Al binnen 24 uur komt er een made uit t eitje. Door te kijken naar het stadia van de larven kan men dus vaststellen hoe lang een lichaam al dood is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten