welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

maandag 13 juni 2016

Zwart met rode stippen...


 
Al eens eerder heb ik het in mijn blog over de zwart-gele St Jacobsvlinder-rupsen gehad. Hier is de St. Jacobsvlinder zelf te zien. Het is een dag actieve nachtvlinder dus je hoeft er niet voor op te blijven om hem te spotten. Met zijn zwarte rode vleugels kan je hem ook haast niet onopgemerkt voorbij lopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten