welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

vrijdag 24 juni 2016

Nu even niet...

 
Hoe vaak ik ook probeer om Buizerds van dichtbij te fotograferen, het lukt me niet. Ze hebben er gewoon geen zin in. Dat is in Frankrijk niet anders dan in Nederland zo blijkt. Maar helaas heb ik geen enorme telelens, dus langzaam naderen in de auto was mijn enige optie. Maar ook deze keer kwam ik blijkbaar in zijn comfortzone en weg was ie!

1 opmerking:


  1. Heb je je ooit afgevraagd of het gemakkelijk was om de camera veel gemakkelijker mee te nemen dan voorheen? Welnu, dit is mogelijk met deze lichtgewicht 4k ultra hd actie camera-gebruiksaanwijzing .

    BeantwoordenVerwijderen