welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

zaterdag 25 juni 2016

Vaag...Volgens de gastheer in onze Chambre d'Hôtes was het uitzicht bij Étang de Lers prachtig, dus dat moesten we gezien hebben. Maar hoe dichter wij de bestemming naderde, hoe minder het zonnetje zich liet zien en uiteindelijk bovenop de col d'Agnes aangekomen, konden we nog geen meter meer vooruit kijken. Het zag er mysterieus en eng uit. Zeker toen er opeens op het smalle bergweggetje een kudde koeien opdoemde in de mist. Dat was ff schrikken! Zij waren op hun beurt totaal niet onder de indruk van ons en bleven op hun gemak staan met hun neus tegen het raampje van de auto.

1 opmerking: