welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

donderdag 30 juni 2016

Not amused...

 
 

Op het stille landweggetje waar we reden in Frankrijk, wilde ik even stoppen om een foto maken van de enorme stier die daar stond. Zo gezegd zo gedaan. Met mijn rug nog naar de wei, stond ik op mijn gemak mijn camera in te stellen toen deze enorme spierbundel briesend aankwam stuiven! Het enige wat ons scheidde was het dunne blauwe stroomdraadje waar ik op dat moment weinig vertrouwen in had. Ik wist niet hoe snel ik terug in de auto moest komen want het leek erop dat hij niet zou stoppen. Gelukkig deed hij dat wel en vanuit de auto nog even een close-up gemaakt maar zijn blik sprak boekdelen. Thuisgekomen even gegoogeld en ik ben blij dat ik er heelhuids vanaf ben gekomen, lees mee: Een Heckrund stier wordt gekenmerkt door zijn agressieve karakter, hij duldt geen mensen in zijn buurt. Het is dus géén geschikt ras voor gebieden waar ook mensen komen. De stier moet altijd op een afgeschermd gebied vertoeven, zodat hij een verdwaalde voorbijganger niet kan verwonden...

1 opmerking: