welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

woensdag 8 juni 2016

Geluk zit op een klein bloemetje... 
Nu het een paar dagen heet en zonnig is geweest waren er plots Distelvlinders in overvloed te vinden in de polder. Vooral op de Rode Klaver die op het grindpad groeit, zaten er veel. Ondanks dat ik geen Klavertje vier gevonden heb, voelde ik me toch een gelukkig mens. Zie hier 4 van de talloze Distelvlinders die ik heb kunnen fotograferen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten