welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

zondag 12 juni 2016

Helaas pindakaas...Deze Gaai had de brutaliteit om recht voor mijn ogen een musje in de vlucht te pakken in onze wei. Wat hij niet doorhad was dat t beestje zijn kans waarnam, want toen ze beiden op het gras belandde vloog ie onder de Gaai door snel weg. De 'slimmerik' snapte niet waar de mus was gebleven en heeft een nog tijdje gezocht. Met zijn koppie scheef over het gras kijkend vanaf het paaltje, op de grond en toen nog eens vanaf de stoel, maar de vogel was gevlogen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten