welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

zondag 12 juli 2015

Kip - ei verhaal...

De Geelgors eet voornamelijk zaden maar in de broedperiode snackt ie ook nog weleens een wormpje of insectje. Hun nestje bouwen ze op de grond tussen de struiken. De zang van de Geelgors lijkt écht veel op de eerste tonen van de 5e symfonie van Beethoven: ti ti ti ti tèh. Bij mij rijst dan meteen de vraag: Wat was er eerder...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten