welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

donderdag 2 juli 2015

Met kop en kont...

 
Overal die vliegen, je zou er toch gek van worden. De Ezeltjes lijken het lijdzaam te ondergaan en zwaaien regelmatig met hun stugge staart om ze te verjagen. Dat lukt dan ook wel voor 1 à 2 seconden, maar langer ook niet. Jezelf verder niet te druk maken met die hitte lijkt hun devies. Ik heb 't met ze te doen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten