welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

maandag 27 juli 2015

Schietgebedje...

Dit Torenvalk vrouwtje hing maar héél kort in de lucht voordat zij met een vaart naar beneden dook. Waarschijnlijk heeft ze hier net een muis gevangen op het vers gemaaide weiland. Torenvalken kunnen ultraviolette kleuren zien die in de urinesporen van veldmuizen zitten. Meestal zoekt de Torenvalk niet naar de muis maar volgt het urinespoor. Met verstoppertje spelen verliest de muis het dan ook in de meeste gevallen...Zelfs een schietgebedje slaan helpt niet tegen een biddende Torenvalk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten