welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

zondag 19 juli 2015

Lord of the Henns...

Omdat Arie dood is, hebben we voor de dames een nieuwe man gezocht. Bij Hester van  http://www.redeenlegkip.nl/ had de Dierenbescherming een haan ondergebracht en die hebben wij nu geadopteerd. Het is een grote lieve jongen die al snel gewend was en goed voor zijn meiden zorgt. Hij loopt een beetje scheef maar dat komt waarschijnlijk omdat zijn ene oog helemaal dicht zit zoals je op de foto ziet. Ik weet niet eens of er überhaupt nog een oog in zit. Voor de rest ziet hij er gezond uit en hij is van harte welkom hier. Henk zei meteen toen we hem zagen: 'Gandalf the White' en zo heet hij dus!
En inderdaad, er is wel een gelijkenis... vind je ook niet?

2 opmerkingen:

  1. Jaha die witte manen zie ik.....en die Gandalf komt uit Lord of the Rings of zo..?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Klopt: Jij mag door voor de bonus Marion! :-)

    BeantwoordenVerwijderen