welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

dinsdag 7 juli 2015

La piscine...

 
Bij deze tropische temperaturen van + 38 °C  is het soms gewoon té warm om uren te wandelen en diertjes te gaan bekijken. We zoeken dus regelmatig verkoeling bij het zwembad dat we geheel privé tot onze beschikking hebben.
Nou ja….niet helemaal privé, want les Hirondelles rustiques oftewel de Boerenzwaluwen komen met grote regelmaat ook een duikje c.q. slokje nemen. Grappig is dat ze op het hek van de omheining in de rij gaan zitten wachten op hun beurt.
Spotten vanuit je luie stoel, dat is pas écht relaxen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten