welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

maandag 13 juli 2015

R.I.P.

Afgelopen weekend is onze Arie Haan onverwachts overleden. Zoals je eerder hier op mijn blog kon lezen hadden we de arme verwaarloosde Arie begin dit jaar geadopteerd én opgelapt. Hij was helemaal opgeleefd en had het reuze naar zijn zin: Hij 'deed' het (weliswaar onhandig- maar tóch) zelfs met al zijn dames, en scharrelde de hele dag lekker rond hier met de rest. Toen ik vrijdagavond zoals gewoonlijk nog even wat lekkers naar de kippen ging brengen en de kippenren ging afsluiten keek hij wel even maar bleef in 't nachthok. Maar ach, het was ook al 22.00 uur, dus heb ik hem zonder argwaan welterusten gezegd. De volgende ochtend vroeg viel ons wel meteen op dat we Arie's aandoenlijke schorre gekraai niet hadden gehoord. Toen ik ging kijken lag hij dood in zijn hok. Hoe oud hij was weten we niet, maar waarschijnlijk was hij niet meer één van de jongsten. Ik heb niet de indruk gehad dat ie geleden heeft of ziek was. Hij heeft hier in ieder geval de laatste maanden van zijn leven een prachttijd gehad in vrijheid. Dag Arie... ♱

Geen opmerkingen:

Een reactie posten