welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

maandag 22 september 2014

Bekvechten...

 
Deze dode boom aan het water is de vaste plek van de Aalscholvers hier in de polder. Hun verenkleed bevat weinig vet en is daardoor niet waterdicht. Daarom zie je ze vaak met hun vleugels gespreid zitten om te drogen. Maar deze keer zaten ze er gewoon relaxed bij, totdat er onverwachts een groepje ganzen laag overkwam vliegen. Ze schrokken allemaal en wat doe je dan om je niet te laten kennen? Tja, dan reageer je het gewoon af op een ander!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten