welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

vrijdag 19 september 2014

Kunst en vliegwerk...

 
Henri van Herwegen is beter bekend als Panamarenko. Deze artiestennaam is een samenvoegsel van Pan American Airlines and Company. Hij maakt veel kunst die met beweging en vliegen te maken hebben, Sommigen van jullie kennen ook vast wel The Aeromodeller zeppelin van hem. De moeite waard om eens voor naar museum het S.M.A.K. in Gent te gaan.
Op mijn werk hangt sinds kort dit kunstwerk van Panamarenko: Archaeopterix (Intelligente kip naar het model van een préhistoriche vogel ).Toen ik vanmiddag deze Gewone Pantserjuffer fotografeerde zag ik opeens een kleine gelijkenis...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten