welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

maandag 8 september 2014

Champagne...

Dit schaap kwamen we tegen op onze 22 km lange wandeling door midden Drenthe. Ik had ze nog nooit eerder gezien maar nadat ik een site met alle schapenrassen doorgespeurd had wist ik het: Tjakka, het is een Racka!
Het Racka schaap is een zeer oud ras en komt van oorsprong uit Hongarije. Het behoort tot de familie van Zackelschapen, dat 8000 jaar geleden al werd afgebeeld op Egyptische muurschilderingen. Zijn hoorns kunnen wel 50 cm lang worden en lijken net kurkentrekkers.
Laat het nu vandaag onze trouwdag zijn… Hadden we nu maar een flesje bubbels meegenomen!

1 opmerking:

  1. Ik heb nog wel een piccolo in de koelkast. Zal ik hem voor jullie open maken? Gefeliciteerd met jullie trouwdag! Prachtig schaap trouwens. Die wil ik wel....

    BeantwoordenVerwijderen