welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

dinsdag 9 september 2014

Een lot uit de loterij...Enige tijd geleden hebben wij toegangskaartjes gewonnen voor Ouwehands Dierenpark. Dat konden we nu, na een paar dagen Drenthe, mooi combineren. Dus reden we vandaag naar huis met een tussenstop in Rhenen. Vooral de Mandrilaap (foto 1), de Kroonkraanvogel (foto 2) en de Kroonduif (foto 3) leken zich extra kleurig te hebben uitgedost voor ons. We voelden ons nèt VIP gasten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten