welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

vrijdag 26 september 2014

De beuk erin...

Al je beukennootjes zegt, denk je al snel aan snoepende eekhoorntjes. Die hebben we niet in onze oude beuk wonen, maar zelf lust ik ze ook wel! Toch moet je er geen grote hoeveelheden van eten want verse beukennootjes bevatten namelijk giftig blauwzuur. Maar als je ze een poosje op een zonnige plek legt of je roostert ze even dan verdwijnt het blauwzuur vanzelf. Consumeren is dàn geen enkel bezwaar meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten