welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

vrijdag 5 september 2014

Bully...Mobbing ( pesten) is een favoriet spelletje van Kraaien. Vooral Buizerds moeten het vaak ontgelden omdat ze hen als potentiële vijanden zien. Buizerds zijn wel stoere vogels maar lang niet zo behendig als kraaien. Dit keer was het één kraai, maar meestal gaan ze er als stelletje op af en dan kan zo'n flinke zwarte snavel de Buizerd toch wel verwonden. Negeren is hun motto, dat werkt meestal het beste. Op een gegeven ogenblik heeft de kraai er meestal wel weer genoeg van en keert om naar zijn stekkie en de buizerd kan zijn weg vervolgen.
 
 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten