welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

zondag 28 september 2014

Een vlucht...

Na hun broedperiode zie je hier groepen wulpen foerageren op de weilanden in de polder, maar zodra je iets te dicht bij komt vliegen ze massaal weg om verderop weer neer te strijken. Met de gevoelige punt van hun lange gebogen snavel kunnen ze diep in grond naar regenwormen en andere ongewervelde diertjes zoeken. Als leek zou je de Wulp misschien met de Grutto kunnen verwarren. Daarom is dit ezelsbruggetje handig: een Wulp kijkt altijd naar zijn gulp!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten