welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

maandag 29 september 2014

Fuut fastfood...

De Futen in Zonzeel hebben veel jongen dit jaar en daar zijn ze druk mee in de weer. De inmiddels al wat groter geworden kids zijn hun 'zebrastreepjes' al bijna kwijt. Ze piepen constant om eten maar ook omdat ze paps en mams, die amper van elkaar te onderscheiden zijn, steeds kwijt zijn. Die duiken namelijk steeds koppie onder en komen dan vervolgens op een hele andere plek weer omhoog met, als ze geluk hebben, een lekker visje in hun bek. De kinderen komen er dan meteen op af zwemmen en schrokken de visjes naar binnen. En dat gaat maar door... Ik heb bijna een uur zitten genieten van de rust en de bedrijvigheid. Het voeren was helaas nèt iets te ver weg om er een scherpe foto van te kunnen maken maar deze fuut, die vlakbij me aan de waterkant omhoog kwam, mag er ook zijn dus...KLIK!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten