welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

zaterdag 13 september 2014

Lepeltje-Lepeltje...

Hazenoren kunnen onafhankelijk van elkaar bewegen. De lepels, zoals de oren van een haas genoemd worden, kunnen maar liefst 190 graden naar buiten draaien. Zijn ogen staan zijwaarts op zijn kop en hierdoor heeft ie een blikveld van 360 graden. helemaal rondom dus, alleen hebben ze wel moeite met inschatten van diepte. Daarnaast hebben ze ook nog eens een zeer sterk ontwikkelde reukzin. En dat allemaal om je vijanden op tijd in de gaten te hebben als je niet het haasje wilt zijn...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten