welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

woensdag 17 september 2014

Het dak op...

Zolang het zonnetje zich laat zien, doen de buur-steenuiltjes dat ook. En waar kan je nu beter genieten van de warmte dan op een dakterras? Bovendien is zo'n zonnekuur extra effectief als je het met gespreide vleugels doet. Voor luizen en mijten wordt het dan namelijk te heet en worden zo dus verjaagt uit het verenkleed. Opgeruimd staat netjes!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten