welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

maandag 1 september 2014

Haute couture…

Vanavond waande ik me plots op een modeshow in het maisveld. Als je een snelle blik werpt op dit ietwat vale blauwborstje, lijkt het zowaar een creatie aan te hebben van Jan Taminiau. Je kent hem vast wel van het bekende postzak-jasje van onze koningin. De vogeltjes-coupeuse had blijkbaar haar dag niet, en heeft de kleine lapjes stof ondersteboven in elkaar gezet. Tja, en dan heb je dus een jasje met de vlag van de Duitse deelstaat Sleeswijk-Holstein aan. Ook mooi…

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten