welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

vrijdag 12 september 2014

Plakker...

De Boomklever doet zijn naam ècht eer aan. Het zijn de enige vogels die niet alleen langs de stam omhoog maar ook omlaag klimmen. Dit in tegenstelling tot de Boomkruiper en de Specht want die klimmen enkel maar omhoog. Hij is gek op zaden, nootjes, vruchten en pinda's. Dus heb je hem als gast op een tuinfeestje dan blijft ie ook plakken tot alles op is..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten