welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

woensdag 29 april 2015

Effe knuffelen......

Soms verbazen mensen zich erover dat ik zoveel vogeltjes op de foto krijg, terwijl Bickel er bijna altijd bij is. Persoonlijk denk ik dat ze eerder wegvliegen van mensen als die lopen te zwaaien en te wijzen als van de hond. Hij moet van ons wel op het pad blijven want in de weilanden zou hij wel te veel verstoren. Hij vermaakt zich prima: beetje struinen, snuffelen en héél belangrijk voor een reu: geurspoortjes afzetten tegen zoveel mogelijk boomstammetjes en paaltjes. Een beetje jachtinstinct zit er wel in: konijnen en fazantensporen ruikt hij onmiddellijk en dan is hij bijna niet te houden. Maar van de week was hij wel héél stoer! Hij kwam super trots aanlopen met iets in zijn bek.....Oh jee dacht ik. Maar na goed gekeken te hebben zag ik wat zijn buit was: Een echte knuffel-egel!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten