welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

woensdag 22 april 2015

Metallic...

In het najaar en winter is zijn snavel grijs/zwart en heeft hij meer witte stippen op zijn borst (dat zie je als je hier klikt). Ná de broedperiode is zijn verenkleed wat onopvallend bruin. Maar déze Spreeuw is duidelijk in broedkleed. Dat zie je aan de prachtige paarsblauwe en groene kleurtjes en de felgele snavel. Een mooi kleurenpalet!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten