welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

vrijdag 10 april 2015

Zonne-energie...

 
 
De kleine Vos is één van de eerste vlinders die je ziet vliegen zodra het wat warmer wordt. Ze hebben de hele winter verstopt gezeten tussen takjes, onder bladeren of kleine boomholtes. Nu het warmer wordt komen ze meteen uit hun schuilplaatsen om op te warmen. Hun vleugels gebruiken ze als zonnepaneeltjes. Zodra het kouder is, kruipen ze terug. De eitjes worden in grote hoeveelheden afgezet op de Grote Brandnetel. De rupsen eten hier gretig van.
Dus lieve mensen, laat alstublieft staan dat 'onkruid' !


Geen opmerkingen:

Een reactie posten