welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

donderdag 9 april 2015

Zing het uit...Mijn dag kan niet meer stuk. De Blauwborstjes zijn weer terug in de polder en ik had geluk! Dit exemplaar was zo lekker op 't gemak aan t rondkijken en aan 't zingen dat ik er vlakbij kon komen. Ik heb alleen nog maar deze Witsterblauwborst gezien maar er is ook een variant (Roodsterblauwborst) die een rood ipv een wit vlekje op zijn blauwe borstje heeft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten