welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

zondag 5 april 2015

Paasgeel...

Het is één van de eerste voorjaarsbloemetjes: Gewoon Speenkruid. Vreemde naam maar er bestaat namelijk ook Vreemd Speenkruid. De glanzende blaadjes liggen als dakpannetjes over elkaar heen om optimaal van het zonlicht te kunnen profiteren. Bij donker weer sluiten de bloemetjes en als het weer zonnig is spreiden de kroonblaadjes zich volledig uit. Gezellig gezicht is zo'n slootrand vol gele bloempjes op eerste Paasdag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten