welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

zondag 26 april 2015

Vroegbloeier...

De Prachtige Pinksterbloemen staan weer langs de sloot en in de graslanden. Het toppunt van de bloei ligt op eind april. Dat is dus ruim voor Pinksteren want dat valt altijd op de 49ste dag na Pasen. Zodra de Pinksterbloem bloeit, verschijnen de vlinders zegt men! Het Oranjetipje zet zijn eitjes graag hier graag op af en zijn rupsen leven daarna op deze plant.
Zelf ben ik 53 jaar geleden op eerste Pinksterdag geboren. Geen jonge blom meer...maar wél een Pinksterkind dus!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten