welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

donderdag 2 april 2015

Nestdrang...
In de grote Wilgenboom van de buren wordt al een aantal dagen een conflict uitgevochten. De Zwarte Kraaien claimen het nest waar de Eksters vorig jaar hun eieren ook al hebben uitgebroed. Ik zie de Eksters dan ook al een tijdje af en aan vliegen met takjes en twijgjes om renovatie werkzaamheden uit te voeren aan hun vertrouwde kraamkamer. Je ziet dat er bijna een nieuw nest gebouwd is op een bestaande bouw. Het blijft spannend want de slag is nog niet gewonnen. Ik mag geen partij trekken maar eerlijk is eerlijk...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten