welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

woensdag 8 april 2015

Geen aardbeitje...


Op de zomerkoninkjes moeten we nog even wachten... Dat geeft helemaal niks want dit kleine hummeltje is ook om op te vreten! Ik vind ze zo grappig. Meestal heb ik niet eens door dat ik er vlak bij sta maar dan begint het geschetter. Laag in de struik wipt het Winterkoninkje dan driftig heen en weer waardoor hij zijn locatie bijna altijd prijsgeeft. Maar als je zo de foto's ziet, moet je toch even goed kijken. Is het geen (zoek) plaatje?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten