welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

vrijdag 17 april 2015

Op jacht...

Hier zweeft het Sperwer vrouwtje nog rustig in de lucht boven onze tuin, maar regelmatig zie ik  hier in de tuin een koppel samen langs de struiken en hagen scheren op zoek naar voedsel. Mannetjes vangen graag mussen en andere kleine zangvogeltjes. De vrouwtjes zijn groter en nemen gerust een duif of lijster als warme hap. Zo'n verrassingsaanval gaat super snel, ze komen onverwachts in snelle vlucht op hun prooi af. Ik stond er laatst met mijn neus bovenop maar dat ging me té snel om te fotograferen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten