welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

donderdag 30 april 2015

Wiplala...


 
 
Bij de Gele Kwikstaart is het buikje van het mannetje (foto 1) feller geel gekleurd dan bij het vrouwtje (foto 2). In de zomer heeft ie er ook nog eens een mooi grijs petje bij op! Zijn naam heeft dit vogeltje te danken aan zijn lange staart dat voortdurend heen en weer wipt als hij stil zit. ( quic, kwiek, levendig) .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten