welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

dinsdag 9 juni 2015

Aspergetijd...

De Wilde Hyacint is veelvuldig te zien op Texel. Hele delen van de bodem in het bos zijn blauw gekleurd, een prachtig gezicht!  Het is een plant uit de aspergefamilie en wordt ook wel bos hyacint genoemd omdat hij vaak in het bos onder de bomen in de loofbossen te vinden is. In Engeland noemen ze dit plantje Bleu Bell.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten