welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

zaterdag 13 juni 2015

Hij kan de boom in...

We zagen 't vanmiddag meteen aan de vleugels, de vorm en manier van vliegen: het is een andere soort roofvogel dan dat we normaal tegenkomen in de polder. Eerst vloog deze Boomvalk rustig over de weilanden turend maar plots schoot hij loodrecht als een baksteen naar beneden. Waarschijnlijk had hij een prooi te pakken. Mooi om te zien! Het is een zomergast. In de winter verlaat de Boomvalk Europa om te overwinteren in Afrika.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten