welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

woensdag 17 juni 2015

Kraamvisite 2...In mijn vorige blog over de steenuilen-kraamvisite vertelde ik al dat Harry 'de Uilenman' de nestkast van de Kerkuil ook gecontroleerd had, er toen lagen 4 eieren in. Vandaag kwam hij terug om te checken en ik ben weer erg dankbaar dat Anja mij erbij geroepen heeft. Er bleken 2 eieren zijn uitgekomen en wát een 'knappe' mormeltjes zijn het! Ze zijn bijna drie weken oud en 't duurt niet lang meer of de oogjes zijn geopend. Rond de vier weken gaan de donsveertjes plaats maken voor het hartvormige gezichtsmasker. Ze zijn dan ook al in staat om kleine prooien zoals spitsmuisjes in één keer naar binnen te werken. Rond de acht weken zijn de slag- en staartpennen volledig ontwikkeld en kunnen de eerste vliegoefeningen beginnen. Dat wordt dus weer genieten 's avonds in de tuin!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten