welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

woensdag 24 juni 2015

Zwoel...

Vandaag aangekomen op ons 2e vakantieadres. Voor de vierde keer zijn we hier in Sexcles (spreek uit: Sesklu) in de Corrèze en het voelt een beetje als thuiskomen. Als alles is uitgepakt is, maken we  nog een wandeling door het dorpje. Op deze warme zomeravond komen we tot de conclusie dat alles nog even nostalgisch is als voorafgaande keren. Niets veranderd hier, zelfs de schoonheid van de zonsondergang is, zoals altijd, weer prachtig…

Geen opmerkingen:

Een reactie posten