welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

maandag 8 juni 2015

Jurassic Park...

Momenteel draait in de bioscoop deel 4 van de filmserie Jurassic Park over tot leven gewekte dinosaurussen. Daar moest ik meteen aan denken toen Bickel met deze vissenkop aan kwam rennen in de polder! Deze Snoek lijkt wel een prehistorisch monster die het als figurant in de film goed zou doen, maar tot leven komen doet ie niet meer lijkt me...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten