welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

zondag 14 juni 2015

Koninklijke maaltijd...


De Grote Keizerlibel is grootste libel uit de glazenmakerfamilie: er zijn exemplaren van wel 84 mm groot.
Het borststuk is bij beiden seksen groen, maar het achterlijf is verschillend. Bij volwassen vrouwtjes is het achterlijf groen of flets blauw, jonge vrouwtjes hebben een bruinig achterlijf. Het mannetje op de foto heeft een hemelsblauw achterlijf met een zwarte lengtestreep. Is-ie niet prachtig? Hij had net een vlieg gevangen en zat deze heerlijk op te peuzelen. En weet je...
hij smakte er bij en ik hoorde hem gewoon knabbelen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten