welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

donderdag 11 juni 2015

Verbonden...

 

Volop kleine Meerkoetjes in de polder en allemaal zijn ze afhankelijk van hun ouders.
Eten en bescherming daar draait het om als je groot wilt groeien. Als je goed kijkt naar de eerste foto, dan zie je dat ze écht band hebben met elkaar, lief hè! Bovendien ben ik er ook achter gekomen dat een Meerkoetmama heel vertederd kan kijken naar haar kind en met een beetje fantasie zie ik op de derde foto zelfs een lief glimlachje rond haar witte snavel!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten