welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

donderdag 4 juni 2015

Japie...

 
 
Meestal als ik ze wil fotograferen vliegen ze met een hoop gemopper weg. Deze Blauwe Reiger ging juist extra mooi voor me staan showen. Hij trok netjes zijn pootje op alsof hij zich voor wilde stellen: 'Aangenaam, ik ben Blauwe Jaap'. Dat is namelijk één van de bijnamen voor deze vogel. Door de S-bocht in zijn nek kan een Reiger grote vissen niet in één keer doorslikken. Hij strekt zijn nek daarom uit waardoor er een halswervel verschuift en de slokdarm vormt zich tot een lang rechte buis wordt. Ik vond hem zo mooi van kleur met dat geel/groene gloedje op zijn snoetje!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten