welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

dinsdag 16 juni 2015

Gehavend...

Vanuit Zuid Europe trekt de Distelvlinder ieder jaar naar het Noorden en brengt hier in de zomermaanden een nieuwe generatie voort. In het najaar vliegt een gedeelte van de vlinders terug naar het Zuiden, De rest sterft hier. Gezien de beschadigingen aan de vleugels heeft deze Distelvlinder er waarschijnlijk al heel wat vlieguren op zitten.
De eitjes worden afgezet op de Akkerdistel en dan is de taak min of min volbracht...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten