welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

vrijdag 7 augustus 2015

Aan de leg...

Nadat zij hoog in de boom gepaard heeft gaat deze Keizerlibel vrouw haar eitjes afzetten op het drijvende plantenmateriaal. Ze doet dit solitair en liefst in de late middag. Dan heeft zij namelijk 't minste last heeft van opdringerige mannetjes. Ze is dan zo geconcentreerd bezig dat je haar eens goed kan bekijken en fotograferen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten